X 
Cutremure stiri: 502

Ce poți face la Chișinău, în acest sfîrșit de săptămînă

2 aug. 2013,, 17:46   Societate
5978 0
Foto: hotelprezident.md
Meteorologii transmit vreme destul de frumoasă pentru weekend, așa că, profită din plin de soare și timp frumos și odihnește-te ”la patru ace” în acest weekend. Ai un film de zile mari la cinematograf, expoziție la muzeu și muzică jazz, live.

La Muzeul Național de Artă are loc o nouă ediție a proiectului "Omul în fel și chip". În cadrul acestuia, vor fi prezentate mai multe creaţii muzicale. Acestea sunt prilej frumos pentru descoperirea sau redescoperirea portretului în arta plastică, dar și în arta muzicală. Absolvenții liceului "Ciprian Porumbescu" vor susține un recital de muzică. Așa că, pentru toți iubitorii de muzică și pictură, de artă în general, ușile sunt deschise de vineri, ora 17.00. Intrarea este liberă.

În cinematografele din ţară veți putea vedea filmul de acţiune ”The Wolverine”.

Un picnic cu apă va fi organizat de un agent economic în față la Dendrariu. Potrivit organizatorilor, ”va fi o adevărată petrecere la bazin și noi nu dorim ca tu să stai trist în preajma apei, protejîndu-ți de stropi ghetele. Îmbrăcaţi costumele de baie, slipurile, pantalonii scurți, maiourile pe care le-ați putea liber scufunda în bazinele gonflabile!” Sîmbătă, 3 august, ora 16.00.

Fiodor Band va cînta sîmbătă la Jazz Café. Chitară, vocal și percuție. Intrarea e gratuită, începutul e la ora 21.00.

Un weekend frumos să aveți!
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав