X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4049

Ardezianu: Lumea mă invidiază că voi cînta la cumetria nepoatei lui Băsescu

23 iul. 2013,, 14:55   Showbiz
5068 3
Foto: diacaf.com
După ce președintele României, Traian Băsescu, l-a invitat pe Ricky Ardezianu să cînte la cumetria nepoatei sale, presa din România a mediatizat știrea și a scris foarte mult despre cîntărețul din Moldova. Și mass-media de la noi a vorbit despre eveniment: gura tîrgului a spus că președintele României a făcut o simplă glumă, invitîndu-l pe Ardezianu la cumetria nepoatei sale.

Contactat de NOI.md, Ricky Ardezianu a declarat că acceptă invitația lui Băsescu. ”Este președintele tuturor românilor și ar fi o neghiobie să nu merg. Multora li s-a părut că el a spus-o într-o glumă, cu zîmbetul pe față, dar ăsta e felul lui de a fi. El este un om serios”.

Rugat să comenteze zvonurile despre presupusa glumă a președintelui României, Ardezianu a declarat că ”îl doare în cot de cei care vorbesc pe la spate. Cîinii latră, caravana trece”, a conchis acesta.”Este invidia neagră a colegilor și a tuturor. Traian Băsescu nu mă cunoaște, dar are suficienți consilieri pentru a mă căuta pe YouTube. Ei (cei care îl vorbesc - n.a.), dacă sînt niște neghiobi și în loc să se bucure… Eu, cînd am pus întrebarea, mai mult m-am zbătut pentru ei, pentru întreaga tagmă a artiștilor, dar ei, dacă stau prin tufișuri… Ați auzit pe cineva să ia vreo atitudine cîndva, vizavi de ceva? În afară de trei note, nu au mai învățat nimic la Conservator, de asta le ajunge minte numai să ia în zeflemea pe cineva”.

Ardezianu spune că invitația lui Băsescu i-a adus notorietate în România, chiar înainte de evenimentul propriu-zis.”Deja toate posturile TV din România și site-urile m-au găsit și au făcut materiale despre mine. Presa abundă în titluri despre cine va cînta pentru nepoțica lui Băsescu. Cine e Ardezianu, mi-au prezentat și biografia, cîte limbi vorbesc, mi-au plasat chiar și videoclipul”, spune artistul.

Deocamdată, Ricky Ardezianu nu știe ce melodii va interpreta. ”Am multe melodii, pînă în toamnă voi face un palmares. Am făcut schimb de cărți de vizită cu domnul Băsescu și aștept să mă contacteze. Nu știu dacă voi cînta pe gratis sau voi fi recompensat”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?