X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Peugeot sărbătoreşte în Moldova un an de activitate alături de cei mai fideli clienţi! (FOTO) ©

23 iul. 2013,, 11:04   Ştiri Auto
2903 1
Foto : peugeot.md
Sîmbătă, pe 20 iulie, importatorul oficial al automobilelor Peugeot în Moldova, compania Autoconcord S.R.L. a celebrat un an de activitate! La eveniment au participat toţi doritorii, de la mic la mare: părinţi şi copii, clienţi fideli ai mărcii, posesori de automobile Peugeot, cu alte cuvinte toţi cei pasionaţi de producţia unuia dintre cei mai vechi şi reputaţi constructori de automobile din lume!

În cadrul festivităţii a fost lansat şi modelul Peugeot 208, dar invitaţii au avut ocazia să testeze mai multe modele din gama producătorului francez. Nici cei mai mici admiratori nu au fost trecuţi cu atenţia, pentru ei fiind amenajat un teren special de joacă. Mai mult de atît, gazda a avut grijă să organizeze mai multe concursuri cu premii.

Într-un interviu, directorul general al companiei, Nicolae Necrasov, a mărturisit că a fost un an foarte dificil pentru întreaga echipă, în care au avut de înfruntat mai multe provocări, dar care a adus pînă la urmă realizări importante companiei sale.

Cel mai greu le-a fost să lupte cu imaginea negativă a brandului, creată de-a lungul timpului de fostul dealer Peugeot în Moldova. Clienţii erau total dezamăgiţi de felul în care au fost trataţi, dar şi de calitatea sub orice critică a service-ului. Odată cu deschiderea noului showroom lucrurile s-au schimbat radical, iar efortul depus a şi dat roade. Autoconcord S.R.L. a reuşit să redobîndească încrederea clienţilor existenţi şi, în acelaşi timp, a cîştigat alţii noi.

Despre succesul companiei vorbesc şi vînzările înregistrate pe parcursul primului an de activitate. În total, au fost comandate şi livrate clienţilor în jur de 100 de automobile. Un rezultat excepţional, luînd în consideraţie situaţia politică şi economică instabilă, dar şi criza profundă de pe piaţa automobilelor noi!

În anii ce urmează, importatorul oficial Peugeot în Moldova şi-a propus să ajungă în topul celor mai vîndute mărci de automobile din ţara noastră. Pentru aceasta, va continua să presteze servicii de înaltă calitate şi va veni cu oferte foarte atractive pentru clienţii săi. Bunăoară, noul Peugeot 208 a fost lansat cu un preţ de pornire de numai 9.000 de euro, în timp ce sedanul Peugeot 301 vine şi el cu o ofertă greu de refuzat, care începe de la 8.500 de euro!

Drept prim rezultat, peste 70 dintre cei invitaţi s-au şi înscris la un test-drive cu noile Peugeot 208, 301 şi 308, dar şi cu modelul care ar trebui să relanseze gama 5 recunoscută de-a lungul istoriei, Peugeot 508. După cum se vede, compacta 208, pentru care au optat majoritatea celor prezenţi în sală, are toate şansele să devină noul best-seller al mărcii franceze în Moldova.


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?