Transnistria stiri: 1403
Preşedintele stiri: 4062

Statul propune creditorilor S.A. "Aroma" un plan de restructurare a datoriilor

22 iul. 2013,, 16:19   Economie
3025 0
Foto: gastronom.ru
Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare propune creditorilor S.A. "Aroma" un plan de restructurare a datoriilor preconizat pentru trei-cinci ani.

Surse din cadrul Ministerului Agriculturii au comunicat pentru Agenţia "Infotag" că acest plan propus creditorilor va permite ca în această perioadă să fie achitate toate datoriile.

"La ora actuală, activele materiale şi nemateriale ale S.A. "Aroma" depăşesc de cinci ori suma creditelor restante la bănci", a spus sursa citată.

Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare, care deţine drepturile de autor pentru marca "Belîi Aist", a retras-o de la întreprindere în legătură cu faptul că lichidatorul desemnat de instanţă a cerut managerilor să plece din companie.

Cei de la Minister consideră că după adunarea creditorilor S.A. "Aroma", este necesară soluţionarea problemei revenirii la întreprindere a personalului de conducere, care este capabil să scoată întreprinderea din situaţia financiară complicată în termeni restrînşi şi să le achite integral datoriile creditorilor. Printre aceştia se numără Moldindconbank, Banca de Economii, Victoriabank şi Fincombank.

În primăvara anului 2013, Curtea de Apel Chişinău a intentat procedura de insolvabilitate a societăţii "Aroma" la cererea băncii "Victoriabank".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?