Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4074

Din cauza neachitării facturii la energia termică, un cetățean a rămas fără automobil

20 iul. 2013,, 11:01   Societate
2310 0
Foto : bzi.ro
Proprietarul unui automobil de model Chevrolet, cu o restanţă de plată a facturilor la energia termică consumată în sumă de 15785,13 lei conform titlului executoriu (datoria la zi constituie 36 000 lei) a fost vizitat astăzi de executorul judecătoresc.

Astfel, executorul judecătoresc a aplicat sechestru asupra unităţii de transport aflate în proprietatea rău-platnicului, cu transmiterea automobilului spre păstrare debitorului. De asemenea, au fost ridicate numerele de înmatriculare ale automobilului şi paşaportul tehnic.

Deşi potrivit legislaţiei în vigoare debitorului i s-a acordat termen de achitare a restanţei, acesta a dat asigurări că va devansa termenul stabilit şi pe 22 iulie curent va achita integral restanţa conform titlului executoriu.

În cazul neachitării datoriei în termenul acordat de executorul judecătoresc, automobilul urmează a fi ridicat şi transmis spre păstrare creditorului, cu ulterioara comercializare prin intermediul unui magazin de comision.

SA „Termocom” precizează că, potrivit informaţiilor parvenite de la executori, 75 de automobile ale debitorilor cu restanţe pentru energia termică sînt date în orientare, iar 38 au fost deja identificate, urmînd a fi aplicate de executori măsurile prevăzute de legislaţia în vigoare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?