X 
Cutremure stiri: 502

Moldova va avea ambasadori noi în şase ţări (VIDEO)

15 iul. 2013,, 11:39   Societate
3641 1
Foto: elldor.info
Ţara noastră va avea ambasadori noi în şase ţări, după ce comisia parlamentară de profil a avizat mai mulţi candidaţi. Printre aceştia se numără şi fostul viceministru al Afacerilor Externe, Andrei Popov, propus pentru funcţia de ambasador în Austria. Popov ar urma să-l înlocuiască pe Valeriu Chiveri, care a fost numit, între timp, viceministru al Afacerilor Externe.

Pentru funcţia de ambasador în Italia, a fost propusă Stela Stîngaci, consilier al preşedintelui Parlamentului. Fostul ambasador al ţării noastre în Republica Cehă şi Italia, Emilian Brenici, ar putea să ne reprezinte ţara în Olanda, iar Ala Beleavschi, şefă de direcţie la Ministerul Afacerilor Externe, este propusă ambasador în Canada.

Valeriu Tihonov, şeful cabinetului ministrului de externe, a fost propus ambasador în Qatar. În statul Israel, ambasador ar putea deveni Anatol Vangheli, însărcinat cu afaceri în cadrul misiunii diplomatice din această ţară.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав