Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Leancă îi reproșează unui ministru democrat (VIDEO)

3 iul. 2013,, 16:14   Politică
5793 14
Foto : jurnal.md
Prim-ministrul Iurie Leancă i-a solicitat ministrului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari, să facă o analiză detaliată în legătură cu procesul de reabilitare a drumurilor. În cadrul ședinței de Guvern, premierul s-a arătat nemulțumit de faptul că unele companii nu au finalizat procedura de reabilitare a drumurilor, exprimîndu-și insatisfacția și față de calitatea acestora, relatează NOI.md.

“Dacă facem o analiză detaliata pe mai multe segmente, există restanțe din partea companiilor care urmau să finalizeze procesul de reparație. Și sîmbăta tot trebuie să se depună eforturi ca să se repare. Din ceea ce știu, aceste restanțe sînt foarte multe”, a spus Leancă.

Premierul a solicitat ca pînă săptămîna viitoare să fie făcută analiza.

Anterior, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari, a prezentat o notificare ultimativă companiilor internaţionale care finalizează cu întîrziere lucrările de reabilitare a drumurilor naţionale, solicitîndu-le să asigure darea în exploatare a tuturor sectoarelor restante pînă în septembrie curent.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?