Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Trofeul Cupa Independenței 2017 la volei rămîne în Moldova (VIDEO)

28 aug. 2017,, 09:03   Societate
2300 0

Trofeul Cupa Independenței 2017 la volei rămîne în Republica Moldova, notează NOI.md.

Asta după ce pe parcursul a două zile opt echipe din Ucraina și țara noastră au disputa mai multe meciuri de volei. În urma punctajelor înscrise, echipa „Dinamo Fourchette Chișinău” a cîștigat competiția organizată de Serviciul Situații Excepționale al MAI.

Echipe formate din veterani ai sportului, dar și simpli amatori a voleiului s-au întrecut pentru titlul de învingători. Cîștigătorii au primit „Cupa Independenții 2017” și felicitările adversarilor.

Ceremonia de închidere a evenimentului a avut loc în această după amiază la Centrul de Reabilitare MAI, unde a fost prezentă conducerea Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, care a mulțumit participanților pentru interesul vădit pentru sport. Generalul – maior Mihail Harabagiu a subliniat că sportul unește oamenii, iar competițiile de volei devin o tradiție frumoasă pentru a promova valoarea patriotismului și a prieteniei între popoare.

Amintim că Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale desfășoară pentru al doilea an consecutiv astfel de competiții. Evenimentul a fost organizat pentru a marca proclamarea celor 26 de ani de Independență a Republicii Moldova.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?