X 
Cutremure stiri: 502

Datornicii ”Termocom”-ului au rămas fără numerele de înmatriculare ale automobilelor

24 iun. 2013,, 16:57   Societate
3758 2
Foto: arena.md
SA ”Termocom” a început campania forțată de restituire a datoriilor pentru consumul de energie termică. În cursul zilei de astăzi mai mulţi debitori din sectorul Ciocana, în cazul cărora au fost anterior eliberate titluri executorii, au fost vizitaţi de executorul judecătoresc şi reprezentanţii creditorului. Astfel, în cazul unui datornic cu o restanță de 20 467 lei executorul a recurs la ridicarea numerelor de înmatriculare a automobilului. După cîteva ore, datornicul a achitat integral plăţile restante conform titlului executoriu, reintrînd în posesia plăcuţelor de înmatriculare aflate la păstrare la executorul judecătoresc.

Într-un alt caz persoanei cu datorii la energia termică i s-a acordat termenul de 10 zile pentru achitarea plăţii restante. În caz contrar, după expirarea termenului, automobilul acestuia va fi ridicat şi transmis spre realizare prin intermediul consignației.

Administraţia SA „Termocom” precizează că în conlucrare cu gestionarii fondului locativ şi cu executorii judecătoreşti va depune şi în continuare toate eforturile necesare în vederea recuperării datoriilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав