Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Barack Obama îşi pregăteşte reîntoarcerea pe scena politică

14 aug. 2017,, 04:00   Externe
2386 0

Ex-preşedintele SUA Barack Obama îşi pregăteşte reîntoarcerea pe scena politică.

După o lungă perioadă de vacanţă petrecută în mare parte pe meleagurile Italiei, ex-preşedintele SUA se pregăteşte de o revenire în forţă în toamna care se apropie, pentru a energiza pe democraţi după înfrîngere şi pentru a ajuta partidul la alegerile de la jumătatea perioadei rămase.

Dar, au explicat surse apropiate fostului preşedinte pentru The Hill, va fi o reîntoarcere ''în vîrful degetelor'' fiindcă acesta nu intenţionează să recapete rolul de omul-imagine al partidului, ci va prefera să joace un rol din culisele politicii. Oricum ar fi revenirea fostului preşeditne, cu siguranţă va agita apele, deoarece rivalii politici îi cunosc abilităţile căpătate pe toată perioada celor două mandate la Casa Albă.

În aşteptarea punerii la punct a strategiei pentru toamnă, deja în iulie Obama s-a întâlnit cu preşedintele Comitetului naţional democratic, Tom Perez şi cu alţi exponenţi democraţi pentru a oferi sfaturile sale despre cum să contrasteze Congresul, agenda politică a lui Donald Trump şi a republicanilor.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?