X 
Cutremure stiri: 502

Scuze aduse Chișinăului, prin intermediul portalului NOI.md

20 iun. 2013,, 17:53   Societate
3557 0
Foto Фото: noi.md
”Chișinăul nu este un oraș atît de urît, iar noi s-ar putea să greșim cînd spunem asta”. Așa au reacționat administratorii site-ului www.ucityguides.com, atunci cînd redacția site-ului NOI.md i-a întrebat conform căror criterii au plasat orașul nostru pe locul VI în top cele mai urîte orașe din lume.

Autorii articolului s-au scuzat, spunînd că au fost subiectivi atunci cînd au realizat topul și s-au bazat pe propriile experiențe și impresii. ”Am rămas dezamăgiți de aspectul estetic al Chișinăului și acesta a fost singurul nostru criteriu. Din punctul nostru de vedere, orașul nu poate fi comparat cu alte capitale din Europa de Est, cum ar fi Croația sau Ucraina. Am așteptat mai mult de la o capitală. Acest top poate părea negativ pentru locuitorii Chișinăului, însă poate intriga cititorii noștri, iar ei pot călători și se pot convinge singuri”, scrie Charles Benfatto, de la www.UCityGuides.com.

Acesta mai spune că ”topul a fost făcut în scopuri distractive. Am vrut ca el să provoace discuții la acest subiect. Poate că acest top va fi un stimulent pentru a transforma Chișinăul într-un oraș frumos, estetic și atractiv. Am plasat în top și orașul Sao Paulo, care, de asemenea, este un oraș interesant, cu o viață vibrantă”.
La final, aceștia menționează că următoarea vizită în Chișinău s-ar putea să le schimbe imaginea deja creată, iar ei vor schimba pozițiile în top, făcînd un ”update”.

Redacția site-ului NOI.md speră că următoarea vizită într-adevăr va schimba părerea autorilor austrieci și îi va convinge că avem un oraș verde și frumos.

Scisoarea o puteşi citi aici
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав