X 
Transnistria stiri: 1448
Preşedintele stiri: 4073

Noi acuzații și reproșuri între Dodon și Chirtoacă

18 iun. 2013,, 16:29   Politică
3438 1
Foto : flux.md
Liderul Partidului Socialiştilor, Igor Dodon, îl critică din nou pe primarul capitalei, Dorin Chirtoacă. Acesta îl acuză pe edil că are o fobie faţă de el, după ce primarul a dat de înțeles că liderul PSRM ar fi organizat protestul în timp ce el își prezenta raportul pentru 6 ani de activitate.

“I se năzare că eu sînt pretutindeni. El nu poate înţelege că împotriva lui protestează nu doar socialiştii, ci şi foarte mulţi chișinăuieni care sînt nemulţumiţi de mizeria din capitală. În realitate, Chirtoacă merită un şut în fund din Primărie şi acest lucru se va produce la referendum, chiar dacă deocamdată prietenii lui democraţi îi ajută să amîne referendumul cu ajutorul instanţelor de judecată. La referendum, Chirtoacă proletit kak fanera nad Parijem, ili nad Sorbonnoi” a spus Dodon.

Socialistul susține că în şase ani de zile, Chişinău a devenit unul dintre cele mai urîte oraşe din lume, iar corupţia sporeşte.

În același timp, edilul capitalei a declarat în cadrul unei emisiuni că referendumul planificat de socialiști privind demiterea sa este ridicol.

"Referendumul socialiștilor este ridicol. Ei trăiesc cu ziua de ieri. Chiar dacă ar avea loc, el nu ar trece", a afirmat Chirtoacă.

Dorin Chirtoacă a fost huiduit și în acest an pe durata prezentării raportului de activitate pentru 6 ani de activitate în calitate de primar

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?