X 
Cutremure stiri: 502

Acțiune de protest împotriva vizitei lui Rogozin

28 iul. 2017,, 12:36   Politică
2572 2

Mai multe persoane s-au adunat în fața Aeroportului Internațional Chișinău, unde protestează împotriva vizitei vicepremierului rus Dmitri Rogozin, transmite NOI.md.

Printre protestatari se numără și un grup de veterani, care scandează că nu vor să-i permită vicepremierului rus să viziteze Moldova.

Între timp, Rogozin a declarat pe o rețea de socializare că autoritățile de la Chişinău au încercat să interzică sosirea din Domodedovo a cursei companiei S7, cu care planifica să se deplaseze delegaţia care vine în Moldova.

Anterior, Chișinăul a refuzat să-i acorde lui Dmitri Rogozin permisiunea de a veni la Chişinău şi Tiraspol la bordul unei aeronave a Forţelor Aeriene Militare ale Rusiei.

Interdicția a fost însă luată în derîdere de vicepremierul rus. „Bine, dar la discreția autorităților Moldovei: elicopter sau bicicletă?”, a ironizat atunci Rogozin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав