X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Țîcu: Bodişteanu va fi citat la CNA, sper că nu va deturna anumite documente

14 iun. 2013,, 14:36   Politică
2434 4
Фото: tribuna.md
Fostul ministru al Tineretului și Sportului, Octavian Tîcu, a fost citat astăzi la CNA. După aproape patru ore de audieri, acesta a declarat pentru jurnaliști că actualul ministru al Tineretului și Sportului, Octavian Bodișteanu, de asemenea, urmează să fie chemat la audieri și speră că acesta nu va încerca să scape de anumite documente.

“Am adus la CNA această schemă de finanţare. Bodişteanu trebuie să dea explicaţii. Trebuia să elucidez aceste delapidări. E inadmisibil să ia cineva banii sportivilor. Bodişteanu va fi citat la CNA. Sper că nu va deturna anumite documente, deoarece pe multe le am în original, şi să nu cadă şi sub incidenţa altor articole”, a declarat Octavian Ţîcu.

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului a infirmat acuzaţiile lui Bodișteanu făcute azi în cadrul unei conferințe de presă. „Nu am niciun angajament politic. Dacă se referă la PL, nici PL-ului nu îi convine așa deznodămînt, pentru că ancheta urmează să stabilească și vinovăția lui Cebanu”, a precizat Octavian Țîcu.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?