Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Octavian Ţîcu citat la CNA

14 iun. 2013,, 09:44   Politică
2653 0
Foto: moldova.org
Fostul ministru al Tineretului şi Sportului, Octavian Ţîcu, a fost citat astăzi la Centrul Național Anticorupție, unde va fi audiat pe marginea acuzațiilor de fraudă la adresa succesorului său Octavian Bodişteanu. Înainte de a intra la audieri, Țîcu a spus că a luat cu el tot pachetul de documente care demonstrează vinovăția lui Bodișteanu, relatează NOI.md.

Solicitat să comenteze faptul că Bodișteanu intenționează să-l acționeze în judecată din cauza acestor acuzații, Țîcu a spus că este gată să se judece oriunde.

“O să ne judecăm oriunde, și în ringul de box. Nu poți fura bani de la sportivi. Sper să se facă dreptate și lucrurile să se așeze în normalitate. Sînt documente în original care demonstrează vinovăția. El trebuie să fie tras la răspundere, fiindcă legea este mai presus”, a spus Ţîcu.

Octavian Țîcu susține că Bodișteanu, fiind viceministru, împreună cu şeful Direcţiei sport de performanţă Octavian Bucătari, au spălat sume mari de bani din bugetul de stat pe parcursul anului 2012.

Octavian Bodişteanu va susţine astăzi o conferinţă de presă la ora 12.00.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?