X 
Cutremure stiri: 502

Loreen, Festivalul de saxofon și Lexter – în acest weekend la Chișinău

14 iun. 2013,, 09:00   Showbiz
3705 5
Foto : 123rf.com
Acest weekend vine cu multă muzică bună – la Chișinău începe Festivalul Internațional de Saxofon, în plus, vin Loreen și Lexter. Vezi mai jos ce evenimente nu trebuie să ratezi.

Vineri, 14 iunie, la Filarmonica Națională va avea loc un concert simfonic cu începere de la ora 18.00. Iar pentru iubitorii de jazz, trupa ”JazzLightTrio” oferă o nouă viziune muzicală asupra unui șir de piese celebre.

Vineri, la JazzCafe, cu începere de la ora 21.00, vor fi interpretate compoziții renumite ca cele ale lui Sting, Sade și a incomparabilului Michael Jackson. Intrarea va fi gratuită.

Cîştigătoarea concursului Eurovision 2012, Loreen, va încinge atmosfera la clubul ”Drive”. Biletele costă de la 200 de lei, începutul concertului va fi la ora 23.00

Tot vineri, în clubul Albion te așteaptă un cover band, care va interpreta cele mai renumite piese ale formaţiei SLAYER. ”Tribute To Slayer” este în memoria marelui chitarist Jeff Hanneman, membrul uneia dintre cele mai cunoscute formaţii metal din lume. Prețul este 50 de lei, iar începutul – la ora 20.00

Sîmbătă, la Chișinău începe cea de-a II-a ediție a Festivalului ”Sax-Story”. La festival vor cînta 5 participanți din 4 țări: Moldova, România, Ucraina şi Germania. În trei seri consecutive vor fi trei concerte distincte. Publicul va fi răsfăţat de farmecul noutăţii, evoluţiei scenice şi a unui divers program muzical. Ora 18.00, Filarmonica Națională.

Tot sîmbătă ești invitat de Chișinău Urban Beatz & Kompot la ”Plaja urbană 2013”, care va avea loc la Valea Morilor (pe plajă). Spectatorii, care vor fi și participanți, vor audia cea mai bună muzică non-mainstream de pe tot globul: Dancehall, Moombahton, Cumbia, Tropical, Funky Breakz, Big Beats, Oldschool HipHop etc.

În acelaşi timp, echipa KOMPOT va face rost de cel mai gustos Kompot, spectacole captivante şi surprize. Participarea costă 20 de lei. Ora 18.00

La capitolul filme, cinematograful ”Patria” propune mai multe oferte interesante, printre care proiecțiile video ”1.000 post Terra” și ”Minunea Dragostei”.

În weekend vor fi și premiere la spectacole. La Teatrul "De pe strada Trandafirilor" va avea loc premiera spectacolului "Lady Macbeth din Districtul Mtsensk", o dramă de Nikolai Leskov. Sîmbătă și duminică, ora 18.00.

Ți-am spus ce evenimente cultural-artistice vor fi în Chișinău în acest sfîrșit de săptămînă, iar ție nu îți rămîne decît să alegi. Să ai un weekend frumos!
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав