X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Twitter nu vrea să blocheze contul lui Trump

14 iul. 2017,, 23:30   Externe
2243 0

În opinia conducerii reţelei sociale, contul preşedintelui american permite de a atrage mai mulţi utilizatori.

Directorul executiv al Companiei Twitter, Omid Kordestani, a declarat că reţeaua socială nu trebuie să blocheze profilul preşedintelui SUA Donald Trump, cu toate numeroasele reclamaţii la insultele publicate pe acesta, inclusiv recentul filmuleţ videomontat cu “bătaia” canalului de televiziune CNN şi enunţurile în adresa jurnalistei Mika Brzezinski.

E bine că el are posibilitate să vorbească cu ajutorul Twitter, a spus Kordestani.

Potrivit spuselor directorului operational al microbloggului Entoni Noto, graţie acestor conturi, ca la Trump, numărul mediu al utilizatorilor pe lună s-a majorat cu şase la sută – partial din cauza “cititorilor noi sau înviaţi”, care se abonează la proilurile şi coturile de ştiri de orientare politică.

În conformitate cu regulile Twitter, sînt blocate paginile, unde sînt publicate ameninţări, atacuri asupra altora în baza apartenenţei lor sexuale şi alte forme de agresiune. După adresarea CNN în legătură cu recentul filmuleţ video, reprezentantul reţelei sociale a explicat că pe Twitter nu au fost careva detalii, care ar indica încălcarea regulilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?