Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

Voronin este gata de "revoluţie socială"

12 iun. 2013,, 04:06   Politică
6293 8
Foto: protv.md
Liderul Partidului Comuniştilor, Vladimir Voronin, susţine că Guvernul Leancă este, de fapt, acelaşi care a fost demis în martie. Potrivit preşedintelui PCRM, criza politică din ţară nu a fost depăşită, iar Moldova are nevoie de alegeri anticipate. Declaraţiile au fost făcute la EuroTV, preluate de publika.md.

"Criza nu poate fi depăşită mecanic prin demisia unui ministru şi punerea altuia în funcţie. Care este tolkul (sensul) să schimbăm miniştrii? Aceeaşi muzică, acelaşi banditism şi aceeaşi mafie. Trebuie să existe o moralitate. De ce se văd toţi ca şi cum s-au născut miniştri şi nacealnici (şefi) de se ţin atît de aceste funcţii? Această guvernare nu este capabilă să îmbunătăţească situaţia din ţară", a menţionat liderul PCRM.

Voronin a spus că Partidul Comuniştilor este gata să înceapă şi o revoluţie socială: "Nu se mai poate de continuat în acest mod. Guvernarea nu face nimic. Situaţia este tot mai rea. Noi rămînem pe aceeaşi poziţie - alegeri anticipate".

Întrebat ce crede despre promisiunile noii guvernări privind parafarea Acordului de Liber Schimb şi Asociere cu UE, Vladimir Voronin a declarat că Summit-ul de la Vilnius este un atac asupra Moldovei. "Dacă va fi semnat acest Acord, unde va ajunge ţara noastră. Se va închide frontiera cu Ucraina şi Rusia. Este un lucru periculos pentru Republica Moldova", a conchis Voronin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?