X 
Cutremure stiri: 502

Putin de mult timp este căsătorit cu o altă femeie - Xenia Sobciak

9 iun. 2013,, 03:05   Showbiz
42132 9
Foto: womenshik.ru
Xenia Sobciak consideră că adevărata pasiune a lui Vladimir Putin este dragostea față de Rusia.

Acest lucru ea l-a declarat într-un interviu pentru postul de televiziune "Dojdi".

"Cred că președintele este de mult timp căsătorit cu o altă femeie, căsătorit, îndrăgostit pasional de ea, însă ea nu întotdeauna îi răspunde cu reciprocitate, femeia aceasta se numește Rusia", - a declarat Xenia zîmbind ironic.

"Dar, dacă de Ludmila Alexandrovna se poate divorța amiabil, atunci mi se pare că pasiunea lui Vladimir Vladimirovici pentru Rusia seamănă cu pasiunea lui Rogojin pentru Nastasia Filipovna. Adică, Vladimir Vladimirovici nu va admite ca această femeie să plece din viața lui și fie o va ucide, o va sugruma în brațe, sau va fi cu ea toată viața"- a afirmat vedetă .

Xenia Sobciak, de asemenea, a spus că zvonurile despre căsătoria lui Putin cu gimnasta Alina Kabaeva nu corespund realității.

Potrivit ei, "relația, despre care se vorbește de mai mulți ani, am în vedere pe Alina Kabaeva, potrivit informațiilor mele de încredere, de la persoane apropiate Alinei, acum cu siguranță nu există".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав