X 
Arşiţa stiri: 233
Transnistria stiri: 1423
Preşedintele stiri: 4130

Miss World 2013, fără proba costumului de baie - vezi de ce

8 iun. 2013,, 12:00   Externe
3642 0
Foto : pentruea.md
Organizatorii concursului de frumusețe Miss World 2013 au reafirmat, joi, că cele 137 de concurente nu vor defila în acest an în costume de baie. Finala competiției va avea loc pe 28 septembrie la Bogor, aproape de Jakarta, iar parada costumelor de baie nu va mai încânta publicul spectator și telespectator, decizia fiind luată anul trecut, când Indonezia a acceptat să găzduiască evenimentul.

Organizatorii Miss World 2013 au fost obligați, miercuri, să confirme acest lucru, că urmare a protestelor islamiștilor din Indonezia, cea mai mare țara musulmană din lume. Astfel, cele 137 de concurente vor înlocui costumele de baie cu îmbrăcămintea tradițională, cum ar fi sarungul indonezian.

"Nu vreau să supăr pe nimeni și nici să pun pe cineva într-o situație ce ar putea demonstra lipsa de respect", a precizat președintele Miss World, Julia Morley, într-un interviu pentru AFP, citat de TF1.

Iar Nana Putra, manager al grupului de presă indonezian MNC, responsabil de difuzarea programelor de televizine și organizarea locală a competiției, a explicat: "Am discutat despre ținuta de plajă anul trecut la Londra, chiar înainte de a accepta să găzduim evenimentul, deoarece știam că este un subiect sensibil în Indonezia".

Absența costumelor de baie nu a satisfăcut nicidecum Consiliul Indonezian Ulema, cea mai înaltă autoritate religioasă a țării, care cere anularea concursului. Miss World "promovează hedonismul, materialismul și consumismul", consideră Muhyidin Djunaedi, unul dintre liderii săi. Anul trecut, Indonezia a anulat un concert al cântăreței Lady Gaga, în urmă valului de proteste ale islamiștilor șocați de ținutele prea sexy ale acesteia, catalogând-o "satanistă".
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав