X 

Cursele Antalya-Chişinău-Antalya vor fi reluate de alt operator. Compania turcă, acționată în judecată

7 iun. 2013,, 17:49   Societate
5372 0
Foto: aviaphotos.net
Compania aeriană turcească care a anulat operarea cursei regulate Antalya - Chișinău - Antalya cu o oră înainte de decolare va fi acționată în judecată. Despre aceasta a anunțat directorul general al Agenției Turismului din Moldova, Nicolae Platon, în cadrul unei conferințe de presă, relatează NOI.md

Oficialul a spus că, potrivit legislației, compania trebuia să informeze cu 24 de ore înainte despre anularea acestor curse.

“Operatorii turistici urmează să atace compania în instanța de judecată în Moldova, dar și în Turcia. Au fost prejudicii morale și materiale. Au fost cheltuieli, pentru că turiștii au fost cazați în hoteluri din Turcia”, a spus Platon.

Noul director anunță că toate cursele în direcția Antalya - Chișinău - Antalya vor fi operate începînd cu săptămîna viitoare de către Air Moldova.

“Se vor efectua curse nocturne. Săptămînal vor fi în jur de 15 curse. Pe timp de zi e mai complicat, deoarece Aeroportul din Antalya în sezonul turistic este aglomerat”, a spus Platon.

Amintim că, în această săptămînă, compania turcească SkyAirlines a anulat operarea cursei Chișinău – Antalya - Chișinău.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?