X 
Cutremure stiri: 502

Scandal în capitală. Chirtoacă a fost huiduit de locatarii unui bloc (VIDEO)

7 iun. 2013,, 15:46   Societate
13329 12
Fotо: noi.md
Protestele vizavi de mansardarea blocului de locuit de pe bulevardul Grigore Vieru din capitală au continuat și astăzi. Primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, a mers la fața locului pentru a liniști spiritele.

Locatarii blocului se arată nemulțumiți față de lucrările de supraetajare demarate. Aceștia spun că blocul este vechi și nu va face față greutății construcției în condițiile în care timp de 20 de ani subsolul acesteia a fost plin cu apă.

Pe de altă parte, directorul firmei de construcție, Vitalie Crăciun, susține că are toate documentele în regulă. În opinia acestuia, protestele din ultima perioadă sînt organizate la comanda unor politicieni.

La rîndul său, Dorin Chirtoacă s-a arătat indignat de faptul că mulți dintre protestatari nu sînt locatari ai blocului cu pricina. Edilul consideră că aceste persoane au fost plătite doar pentru a provoca scandal.

Cu toate acestea, primarul a informat locatarii că construcția mansardei a fost sistată și i-a îndemnat ca în viitorul apropiat să discute cu conducerea firmei de construcții pentru a ajunge la un numitor comun.

Locuitorii blocului de locuit 22/8 de pe bulevardul Grigore Vieru protestează împotriva mansardării clădirii deja de o săptămînă.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав