X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Barack Obama a explicat, glumind, de ce avea o pată de ruj pe gulerul cămăşii în timpul unui discurs

30 mai. 2013,, 18:22   Showbiz
3146 0
Foto: yahoo.com
Preşedintele SUA, Barack Obama, avea o pată de ruj pe gulerul cămăşii, miercuri seara, în cursul unui discurs rostit la Casa Albă, explicînd, pentru a nu avea "probleme cu Michelle", că fusese îmbrăţişat de mătuşa unei adolescente care participă la concursul de talente "American Idol".

Miercuri seara, preşedintele Obama a rostit un discurs în Sala Estică a Casei Albe. Imediat după ce a început să vorbească, Obama a remarcat că avea o pată de culoare roz, care părea a fi o urmă de ruj, pe gulerul cămăşii.

Obama a atribuit "vina" mătuşii adolescentei în vîrstă de 17 ani Jessica Sanchez, o participantă la concursul de talente "American Idol".

"Nu vreau să am probleme cu Michelle", a spus Obama, glumind, potrivit ziarului The New York Post. "Este un semn de «căldură» din partea publicului. Cred că ştiu cine este «infractoarea»", a continuat preşedintele, chemînd-o din public pe adolescenta Jessica Sanchez.

"Dar vinovatul nu este Jessica... Este mătuşa ei. Unde este? Mătuşico... iat-o! Priviţi! Vreau ca toată lumea să fie martoră. Sînt convins că Michelle va înţelege...", a spus Obama.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?