Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4068

FC Tiraspol a fost amendat cu 200 de mii de lei pentru comportamentul provocator al suporterilor

30 mai. 2013,, 16:23   Sport
2608 1
Foto: ipn.md
Ghinion pentru noua deţinătoare a Cupei Moldovei la fotbal. Din cauza comportamentului ofensator, provocator şi instigator al suporterilor săi, FC Tiraspol a fost amendată astăzi, 29 mai, de către Comitetul de Competiţii al FMF, cu 200 de mii lei, transmite IPN.

Înaintea finalei cu Veris Chişinău, în timpul intonării imnului Republicii Moldova, fanii tiraspolenilor şi-au permis scandări ofensatoare şi lipsa vădită de respect faţă de simbolurile de stat ale Republicii Moldova. Astfel, aceştia au creat premise iminente pentru dezordini şi violenţe la stadion, se menţionează în argumentarea Comitetului de Competiţii.

FC Tiraspol a cîştigat partida cu Veris în urma executării loviturilor de departajare, scor general 6-4. Formaţia din stînga Nistrului a obţinut astfel dreptul de a reprezenta Moldova în Europa League. Tragerea la sorţi pentru desemnarea primelor adversare ale echipelor moldoveneşti în această competiţie va avea loc pe 24 iunie la sediul UEFA de la Nyon, Elveţia. În Europa League din partea Moldovei vor mai evolua Dacia Chişinău şi Milsami Orhei. În Liga Campionilor va participa Sheriff Tiraspol.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?