X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4057

Capitala, zguduită de furtună. Aproape 50 de arbori au fost deteriorați în urma ploii

23 mai. 2013,, 12:41   Societate
2117 0
Foto: protv.md
Ploaia din această dimineață și seara zilei de ieri a afectat în capitală circa 50 de copaci. Șeful Regiei ”Spații Verzi” din cadrul Primăriei Chișinău, Eliferii Haruța, a declarat pentru NOI.md că situația este sub control, în pofida multiplelor apeluri din partea locuitorilor.

”Au fost deteriorați 48 de arbori. În această noapte, serviciul nostru a lucrat non-stop și a reușit să lichideze consecințele la aproape toate adresele vizate în apelurile parvenite. La moment au loc lichidări ale consecințelor ploii pe bulevardul Dacia. Cu toate acestea, continuăm să avem apeluri din partea locuitorilor”, a precizat Haruța.

De asemenea, șeful ”Spațiilor Verzi” îndeamnă locuitorii Chișinăului să fie mai atenți atunci cînd își parchează mașina, în contextul în care de pe urma furtunii au mai avut de suferit patru automobile.

”Acoperișurile blocurilor de locuit, din fericire, n-au fost afectate pînă la moment, însă nu este exclus să avem scurgeri în urma acestor ploi”, a comunicat șeful Direcției comunal-locative a Primăriei Chișinău, Petru Gontea.

Meteorologii anunță că ploile cu descărcări electrice, grindină și vijelie se vor menține și pe parcursul zilei de azi.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?