X 
Cutremure stiri: 502

Cupa Campionilor se joacă la Chișinău

22 mai. 2013,, 15:00   Sport
3221 0
Foto: cugetliber.ro
Cupa Campionilor Lukoil printre copii se va juca la Chișinău în perioada 23-27 mai. Acesta este unul dintre cele mai puternice turnee internaționale în rîndul copiilor sub 12 ani, care se organizează în Moldova, eveniment care a devenit deja tradițional. Organizat pentru a cincea oara consecutiv, de această dată, Liga tinerilor fotbaliști din Rusia și Moldova, în colaborare cu FMF, au adus la Chișinău echipe precum: CSMS Politehnica Iași, FC Budapest, Dnepr, Dinamo Minsk.

Moldova, țara gazdă a turneului, va avea doua reprezentante – CSCT Buiucani și FC Zimbru.

Cupa Campionilor printre copii se desfășoară în două etape – faza regională și cea finală. In faza regională, fiecare țară gazdă are un reprezentant din lumea fotbalului, care își asumă responsabilitatea să promoveze fotbalul alături de copii. Dacă în cazul Serbiei este vorba de Savo Milosevici, Moldova îl va avea în calitate de ambasador al copiilor pe legendarul Igor Dobrovolski.

Echipele cîștigătoare din etapa regională vor juca faza finală în Bulgaria.

Astfel, în Moldova vor fi două grupe


Grupa A
CSCST Buiucani
Dinamo Minsk
CSMS POLI

Grupa B
Zimbru
Dnepr
Budapest


Toate meciurile se vor juca pe terenurile stadionului CSCT Buiucani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав