X 
Cutremure stiri: 506

Interpreţi din România vor evolua la Chişinău de Ziua Europei

16 mai. 2013,, 09:55   Societate
3542 1
Foto: ziarulring.ro
De Ziua Europei, sărbătorită în acest an pe 18 mai, la Chișinău va fi organizat un concert de amploare. Potrivit organizatorilor, acesta se va desfășura în Piața Marii Adunări Naţionale cu începere de la ora 19.00.

Astfel, locuitorii și oaspeții Chișinăului vor avea ocazia de a-i urmări pe viu pe interpreți autohtoni, precum Ionela Ţăruş şi Mihai Ungureanu, Mircea Palamari, Ion Paladi, Iurie Sadovnic, Anatol Dumitraş, Lidia Botezatu şi Radu Dolgan, Ana Barbu, Gheorghe Ţopa, Catharsis, Cristi Aldea-Teodorovici, Tania Cergă, Alex Calancea band, Cătălin Josan, membrii ansamblului „Fantezia” și copii de la Centrul republican pentru copii şi tineret „Artico” etc.

La final, spectatorii vor putea urmări un recital susținut de artiști din România. Este vorba despre ANTONIA şi DEEPCENTRAL.

Tradiţional, evenimentul este organizat de Delegaţia Uniunii Europene în R. Moldova, în parteneriat cu Primăria Municipiului Chişinău.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав