X 
Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4066

Ghimpu: Filat s-a întîlnit în secret cu Rogozin

10 mai. 2013,, 22:00   Politică
8514 8
Foto: karadeniz-press.ro
Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a declarat pentru postul de televiziune ProTV că vizita de ieri a vicepremierului, Dmitri Rogozin este una sfidătoare, iar prin declaraţiile sale, „Rogozin a venit să ne arate că Rusia este stăpînă în R.Moldova”, anunţă Politik.md.

„A venit să arate că Rusia este stăpînă aici şi că deciziile sînt luate de Federaţia Rusă, nu de noi. Asta s-a văzut ieri. Toate se trag de la semnarea acelui decret de către Filat. Dacă anii precedenţi Filat pregătea acţiunile Guvernului, anul ăsta asta nu s-a întîmplat. Asta arată că totul a fost pregătit de către el şi Federaţia Rusă”, a afirmat Ghimpu.

De asemenea, Mihai Ghimpu este sigur că Rogozin s-a întîlnit şi cu Vlad Filat. „Eu cred că Rogozin s-a întîlnit şi cu Filat, pe lîngă Voronin. Rusia înţelege că acest an este unul decisiv pentru R.Moldova şi nu stă cu mîinile în buzunar”, s-a indignat liderul PL.

Amintim, că în cadrul vizitei de ieri a lui Dmitri Rogozin atît la Chişinău, cît şi la Tiraspol, acesta a declarat că viitorul R. Moldova este alături de Rusia în Uniunea Vamală, iar cursul european al ţării a suferit un eşec. Aceste declaraţii au provocat reacţii controversate în rîndul oficialilor de la Chişinău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?