X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4071

Lui Vladimir Filat i-a fost intentat dosar penal?

3 mai. 2013,, 09:40   Societate
27506 7
Foto: inprofunzime.md
Liderul liberal-democraților Vladimir Filat a fost audiat de către Centrul Național Anti-Corupție. Acest lucru l-a declarat directorul centrului, generalul Viorel Chetraru pentru portalul Deschide.md.

„Cine a zis că nu au fost audiaţi? Chiar zilele trecute a fost audiat domnii Ghimpu, Brega, au fost audiaţi membri ai Guvernului, inclusiv fostul premier Vlad Filat. Mai urmează şi alte audieri. Lista e lungă şi este nevoie de timp”,- a spus el.

Viorel Chetraru s-a abținut de la precizări dacă lui Vladimir Filat i s-a intentat dosar penal, menționînd că toate procedurile legale au loc în conformitate cu cadrul stabilit.

Totodată, generalul nu a comentat inițiativa Partidului Liberal Democrat de a subordona CNA guvernului.

Fostul prim-ministru, în interviul pentru portalul TRIBUNA, a recunoscut că într-adevăr a fost chemat la CNA, dar apreciază intentarea dosarelor împotriva lui și membrilor partidului său ca presiune politică, "cu scopul de a fura stabilitatea și viitorul european al cetățenilor. Vom demonstra că toate acuzațiile sînt nefondate [.. .], vom merge pînă la capăt și vom aduce Moldova în Europa, printr-o luptă reală împotriva corupției".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?