X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Învață Engleza și Italiana cu profesori nativi! ©

7 mai. 2013,, 08:36   Societate
3549 0
Foto : happiness-you.ru
Ai nevoie de cunoștințe în limba engleză pentru studii, serviciu sau pur și simplu pentru un viitor reușit? Centrul de Limbi Europene ORATORICA oferă cursuri intensive de limbă engleză și italiană la cel mai avantajos preț. Deja de cîțiva ani Centrul nostru instruiește doritorii de a studia limba străină aleasă eficient și în timpi rapizi.

Centrul nostru îţi oferă o modalitate comodă, profesionistă şi flexibilă de a învăţa cea mai romantică limbă - ITALIANA! Indiferent de faptul că mergi să îţi vizitezi apropiaţii, să te angajezi sau să călătoreşti, cu ajutorul nostru vei ajunge în Italia cunoscînd deja să vorbeşti frumos italiana.

· Vei lua lecţii de la un profesor din Italia. Gianantonio Bellagamba, este profesorul care foloseşte cele mai eficiente metode de însuşire a acestei limbi melodioase, lucru care ajută studenţii să obţină rezultate mai mult decît frumoase.

· Garantăm eficienţa orelor de limbă italiană. Sîntem unicul centru lingvistic din Chişinău care returneză integral suma achitată pentru curs, în cazul în care studentul nostru nu a obţinut rezultatele aşteptate.

Tot la noi poți să îți îmbunătățești cunoștințele de limbă engleză pe care le ai deja urmînd cursul CONVERSATIONAL ENGLISH predate de un profesor din UK. Vrei să practici cunoștințele tale de limbă engleză însă nu ai unde? Vrei să vorbești engleza cît mai des, însă nu ai cu cine? Vrei să-ți îmbogățești vocabularul de limbă engleză și nu știi cu ce să începi?

Acum ai șansa reală să-ți îndeplinești dorințele! Și această șansă vine de la RATORICA! Profesorul vă va frapa prin modul său inedit de predare. E cea mai rapidă și eficientă modalitate de însușire a limbii! Vino și convinge-te!

Grupele încep după cum urmează:
7 mai – Conversational English (profesor din UK)
8 mai – Limba Italiană (profesor din Italia), nivelul II și II.

Locurile în grupe sînt limitate.

Cum să te înscrii la cursuri? Doritorii pot telefona (+373) 60 73 55 33 pentru a programa ziua şi ora la care veţi veni la testarea iniţială.

„Fericirea este atunci cînd alți te înțeleg.”

Cu drag,
Echipa OTAORICA
Str. Decebal 139, (în incinta Institutului de Instruire Continuă), et 3, of. 317.
Mai multe detalii pe www.oratorica.info
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?