X 
Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4066

Vox pópuli: În Moldova este haos și dezordine totală

27 apr. 2013,, 10:29   Societate
8556 2
Foto : noi.md
Reporterul NOI.md a întrebat chișinăuienii cum apreciază situația politică din țară, dacă aprobă sau regretă demiterea premierului Vladimir Filat și a președintelui Parlamentului Marian Lupu.

Majoritatea cetățenilor consideră că în Moldova este haos și dezordine totală, iar situația politică creată va genera alegeri parlamentare anticipate.

Mai mulți locuitori ai capitalei nu regretă demiterea politicienilor, ci dimpotrivă, o aprobă, menționînd că mai rău nu va fi, pentru că este imposibil.

”Aprob atît demiterea premierului, cît și a președintelui Parlamentului, pentru că astfel vom avea alegeri anticipate. Cu cît mai repede aceasta se va produce, cu atît mai repede se va pune capăt dezordinei. Toți deja au arătat ce pot”, consideră un locuitor al capitalei.

”Aceste jocuri politice reprezintă o tragedie pentru popor și stat, deoarece nimeni nu se mai așteaptă la nimic bun. Alegeri anticipate vor fi indiscutabil, deoarece politicienii au ajuns la o asemenea etapă cînd nu se mai pot opri. Ei nu vor mai reuși să creze o nouă alinață cu toată dorința lor. Nu le va permite natura lor umană și antagonismul. Pentru ei lupta pentru putere este mai presus decît integrarea europeană sau interesele poporului”, consideră un chișinăuiean.

Amintim că, anterior, a fost demis premierul Vladimir Filat, iar joi deputații l-au demis și pe preșidintele Parlamentului Marian Lupu.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?