X 
Cutremure stiri: 506

Explozie într-un bloc de locuit din sectorul Ciocana

22 apr. 2013,, 11:03   Societate
7238 0
Foto : adevarul.ro
O explozie s-a produs astăzi dimineață într-un bloc de locuit de pe strada Mircea cel Bătrân 20/2 din sectorul Ciocana al capitalei. Potrivit purtătorului de cuvînt al Serviciului Protecției Civile și Situaţii Excepţionale, Liliana Pușcașu, un minor, care la momentul deflagrației se afla în apartament, a avut de suferit și a fost transportat la spital.

Este vorba de un tînăr de 17 ani. Solicitat de NOI.md, purtătorul de cuvînt al Spitalului de Urgență, Petru Craveț, a spus că victima are arsuri pe față și antebraț, traumatism craniocerebral grav și afecțiuni la căile respiratorii.

„La fața locului s-au deplasat două echipaje. Una a transportat victima la spitalul de copii „Emilian Coțaga”, iar alta se află încă la fața locului, iar în caz de necesitate va interveni”, a spus Craveț.

Cauza exactă a exploziei nu se cunoaște deocamdată. Liliana Pușcașu susține că prima versiune luată în calcul de pompieri este scurgerea de gaze.

„Se investighează versiunea unei scurgeri de gaze. Cauza exactă a deflagrației va fi stabilită ulterior”, a spus Pușcașu pentru NOI.md.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав