Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Limba Engleză - Curs de 7 săptămîni la doar 1100 lei! ©

22 apr. 2013,, 10:22   Societate
5044 0
Foto : server4you.de
La nenumăratele voastre cerințe, Centrul de Limbi Europene ORATORICA prelungește reducerile lunii Martie și pentru luna Aprilie. Să facem primăvara mai frumoasă împreună! Înscrie-te la un curs de limbă engleză in luna Aprilie la Centrul ORATORICA și achită doar 1100 lei pentru un curs de 7 săptămîni de limbă engleză.

Ai nevoie de cunoștințe în limba engleză pentru studii, serviciu sau pur și simplu pentru un viitor reușit? Centrul de Limbi Europene ORATORICA oferă cursuri intensive de limbă engleză și italiană la cel mai avantajos preț. Deja de cîțiva ani Centrul nostru instruiește doritorii de a studia limba străină aleasă eficient și în timpi rapizi.

Acum graficul orelor a devenit și mai flexibil. În cadrul centrului nostru puteți opta pentru orarul cel mai potrivit cerințelor voastre. Pentru ca oricare din voi să poate studia limba engleză, care joacă un rol foarte important în crearea unui viitor de succes, noi vă propunem să alegeți un curs intensiv de limbă engleză, la cel mai accesibil preț, cu cei mai buni profesori și cele mai moderne tehnici de predare.

Indiferent de vîrsta pe care o aveți și de nivelul cunoașterii limbii de studiu alese, Oratorica vă poate ajuta în aspirațiile voastre. Noi îți garantăm sută la sută însușirea limbii predate. Vino la ore, regulat fă temele pentru acasă și noi îți garantăm succesul, iar dacă la finele cursului nu obții rezultatele scontate conform nivelului de studii, noi îți reîntoarcem integral suma achitată.

Urmatoarele grupe
- 15 Aprilie: nivelul I și III
- 16 Aprilie: nivelul II și IV
- 29 Aprilie: nivelul II
- 7 Mai: Conversational English (profesor UK)
- 6 Mai: Curs limba Italiană (profesor Italia).
Cum să te înscrii la cursuri? Doritorii pot telefona (+373) 60 73 55 33 pentru a programa ziua şi ora la care veţi veni la testarea iniţială.

„Fericirea este atunci cînd alți te înțeleg.”
Cu drag,
Echipa OTAORICA
Str. Decebal 139, (în incinta Institutului de Instruire Continuă), et 3, of. 317.
Mai multe detalii pe www.oratorica.info
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?