Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4065

PCRM solicită suspendarea din funcție a trei miniștri

11 apr. 2013,, 11:36   Politică
3249 0
Foto: noi.md
Miniștrii pe numele cărora au fost deschise dosare penale trebuie suspendați din funcție pe durata anchetei. Solicitarea a venit în cadrul ședinței Parlamentului din partea deputatului PCRM, Sergiu Stati, relatează NOI.md. Deputatul s-a arătat nemulțumit că cei vizați își continuă activitatea.

"Toți cunosc că Guvernul este lider la capitolul corupție. Știm că au fost deschise dosare pe numele miniștrilor Usatîi, Focșa și Negruța. Solicităm Procuraturii Generale ca, pe timpul anchetei, aceștia să fie suspendați din funcție", a spus Stati.

Menționăm că, în prezent, pe numele a trei miniștri din Guvernul demis au fost deschise dosare penale. Este vorba despre ministrul Sănătății, care este acuzat de depășirea atribuțiilor de serviciu, deoarece a dat în gaj un spațiu public de la Spitalul Republican. Totodată, ministrul Finanțelor, Veaceslav Negruța, a fost pus oficial sub învinuire în cadrul dosarului Sandulachi, iar ministrul Culturii, Boris Focșa, este acuzat de vînzarea imobilelor cu statut de monument al arhitecturii din centrul capitalei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?