X 
Cutremure stiri: 506

Filat comentează acțiunile lui Ghimpu

10 apr. 2013,, 11:45   Politică
7091 6
Foto: 9am.ro
Liderul Partidului Liberal Democrat, prim-ministrul în exercițiu Vlad Filat, califică drept copilărești acuzațiile liderului PL din ultima perioadă. Asta după ce Mihai Ghimpu a declarat că nu-l va susține pe Filat la funcția de premier, acuzîndu-l de nenumărate ori de trafic de influență în cadrul instituțiilor care îi revin PLDM conform acordului AIE-2, relatează NOI.md.

“Eu, din cîte văd și înțeleg, domnul Ghimpu este deja în campanie electorală. Nu cred că cineva, avînd un asemenea comportament, atacînd oponenții politici, este în situația să dea aprecieri. Este copilărește să te concentrezi și să pierzi atîta timp și energie pentru a vorbi doar despre desemnarea prim-ministrului”, a spus Filat.

Liderul PL îl acuză pe Vlad Filat de destrămarea acordului AIE-2 la comanda Federației Ruse. Liberalii susțin că nu vor vota pentru candidatul PLDM la funcția de premier, deoarece, dacă Vlad Filat va reveni în funcție, el va compromite viitorul european al Republicii Moldova. De asemenea, liberalii refuză să mai poarte negocieri pe marginea acordului AIE-3 pînă cînd Vlad Filat nu-și va retrage candidatura.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав