Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Marinuța părăsește „raiul de pe pămînt”?

5 apr. 2013,, 10:57   Societate
14663 13
Foto : noi.md
„Cînd am venit pentru prima dată la sediul Partidului Liberal, mi s-a părut raiul pe pămînt și am zis că aici e locul meu”. Așa își amintește ministrul în exercițiu al Apărării, Vitalie Marinuța ziua în care a făcut cunoștință cu liderul PL, dar și cu membrii formațiunii.

Aseară, în cadrul unei emisiuni de la N4, Marinuța a declarat că a intrat în politică cu patru ani în urmă datorită fiicei lui și a devenit membru PL datorită unui prieten „care îl cunoștea pe Șalaru”.

„În 2009, am venit în politică. Impulsul l-am primit de la fetița mea care mi-a zis că „eu voi pleca din “țara voastră”, nu a “noastră””. Și atunci mi-am zis că voi lupta pentru țara asta. Nu ascund că datorită unui prieten care îl cunoștea pe domnul Șalaru am ajuns în politică. Cînd pentru prima dată am venit la sediul PL, am văzut tineri zîmbăreți cu ghitare în mîini, sincer mi s-a părut raiul pe pămînt și am zis că aici e locul meu”, a afirmat Marinuța.

Totodată, el a spus că a aflat din presă despre faptul că liderul PL, Mihai Ghimpu, nu îl mai vrea în viitorul guvern. „Cred că chiar dacă nu voi fi în PL eu voi continua să lupt pentru dezvoltarea Republicii Moldova. Asta nu înseamnă că Vitalie Marinuța va lăsa mîinile în jos”, a mărturisit ministrul în exercițiu al Apărării.

La sfîrșitul lunii martie, liderul PL, Mihai Ghimpu, a declarat că Vitalie Marinuța nu va intra în componența noului guvern, pentru ca s-ar fi compromis în urma scandalului legat de vînzarea de armament în Armenia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?