X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Începeți luna aprilie pe ritmurile fierbinți ale dansurilor latino, beneficiind de reducerile impresionante ale școlii „Art Dance”. ©

8 apr. 2013,, 14:09   Societate
3474 0
Foto : artdance.md
Aveți posibilitatea de a încerca diverse tipuri de dans în orice zi a săptămînii, alături de cei mai buni antrenori de dans. Acum aveți posibilitatea de vă simţi în pielea unui dansator, indiferent că va fi doar un hooby sau doar o pregătire pentru un moment deosebit din viața ta.

Sînteți sătui de rutina din cuplu? Adăugați sare și piper în relația voastră înscriindu-vă la orele de dans. O dată înscriși, veți beneficia de o reducere în doi, veți achita doar 400 de lei în loc de 600. Veți economisi pentru încă o înscriere la antrenamentele noastre de salsa, cultură generală, bachata, dans oriental, zumba sau strip-latino.

Dar dacă sînteți un cuplu căsătorit și doriți ca copii dvs să ducă un mod sănătos de viață, îi puteți înscrie și pe aceștia. Avem o ofertă atractivă pentru părinții grijulii: lunar, copii vor primi reducere de 50 de lei.


Însă, dacă sînteți în căutarea unei partenere, înscrieți-vă la orice curs de dans la un preț de doar 150 de lei.
Grăbiți-vă! Puteți beneficia de aceste reduceri doar pînă pe 30 aprilie.


Art Dance” te aduce în lumea plină de energie şi pasiune a dansului. Vino să vezi cum e să te simţi vedetă și în centrul atenției!

Pentru mai multe detalii vizitatihttp://artdance.md/ro/sau ne puteti contacta la 060 803 349
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?