Transnistria stiri: 1403
Preşedintele stiri: 4062

Dodon: Chirtoacă, nu te juca cu focul

3 apr. 2013,, 15:13   Politică
4877 3
Foto : noi.md
Liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, îl acuză pe primarul general Dorin Chirtoacă că face presiuni asupra Judecătoriei Centru pentru a tergiversa înregistrarea grupului de inițiativă pentru demiterea sa.

În cadrul unui briefing de presă, Dodon a spus că, la o lună de la depunerea cererii în judecată pentru înregistrarea grupului de inițiativă, PSRM nu a primit niciun răspuns, deși, din punct de vedere legal, trebuia să aibă decizia în 15 zile lucrătoare.

„Avem informații că ”groparul general” face presiuni asupra persoanelor responsabile să tergiverseze înregistrarea acestui grup de inițiativă. Îl preîntîmpinăm pe Chirtoacă: nu te juca cu focul. Dacă nu are frică de opinia cetățenilor, atunci să nu se implice în acest dosar în judecată”, a spus Dodon.

Totodată, liderul socialiștilor susține că mai există două cazuri similare, care la fel se tărăgănează. „Avem două precedente: Vasile Scripnic, primar PL din satul Seliște, Orhei, jumătate de sat a semnat pentru demiterea lui, iar judecata tergiversează dosarul. La fel și primarul Băcioiului, Vitalie Șalari, care la fel este PL-ist”, a menționat Igor Dodon.

„Vom merge pînă la sfîrșit în ceea ce ține demisia. Groparul va fi scos de la Primărie, la fel cum va fi scos Ghimpu de la guvernare. Așa variantă în Chișinău nu o să treacă. Îi spun lui Chirtoacă și Ghimpu, care se joacă cu așii din mînecă”, a mai spus Dodon.

Amintim că, zilele trecute, primarul general Dorin Chirtoacă a declarat în cadrul unei emisiuni tv că nu crede că referendumul inițiat de socialiști va avea loc.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?