X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

La Chișinău se va desfășura Festivalul internațional de muzică Bach sub patronajul Sandei Filat

3 apr. 2013,, 10:30   Societate
2895 0
Foto: moldiva.md
Cea de-a treia ediție a Festivalului Internațional de Muzică Bach se va desfășura la Sala cu Orgă în perioada 4-10 aprilie sub patronajul fostei soții a premierului în exercițiu Vlad Filat.

Surse din cadrul Sălii cu Orgă au comunicat pentru Agenția "Infotag" că la Festival va participa solistul Filarmonicii din București, oboistul Adrian Petrescu, organistul german Matthias Eisenberg, violonistul Boris Livshitz din Elveţia, violonista Iya Komarova din Ucraina și Cristian Florea – România - Germania.

În cadrul Festivalului din acest an, vor fi organizate cinci concerte. Vor răsuna nu doar lucrările lui Bach, dar și ale altor compozitori. Prețul biletelor variază între 30 și 150 de lei.

În ajun, Sanda Filat a declarat pentru postul privat de televiziune "Jurnal TV" că după divorțul de anul trecut, "se simte bine și are un mod activ de viață".

"Nu sînt dintre persoanele care să se plictisească. Sînt atîtea lucruri frumoase și minunate în artă, literatură, profesia mea (psiholog – n.r.), comunicarea cu prietenii", a menționat ea.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?