X 
Arşiţa stiri: 229
Transnistria stiri: 1466
Preşedintele stiri: 4138

12 pretendenți concurează pentru funcția de director al ANRE

23 ian. 2017,, 16:10   Economie
3301 2

Recepționarea dosarelor în cadrul concursului pentru funcția de director al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) s-a încheiat, notează NOI.md.


12 persoane au depus dosarele la concurs, printre care fostul director ANRE Victor Parlicov, fostul secretar general al Guvernului Tudor Copaci, fostul viceministru al Mediului Dorin Dușciac, și ex-directorul „Termocom” Mihail Cernei. În listă se mai regăsesc următorii candidați: Alexandru Lupan, Iurie Ursu, Vasile Daud, Ruslan Surugiu, Sergiu Ungureanu, Adrian Cazacu, Anatolie Cainareanu și Ion Matei.

Potrivit Regulamentului, Comisia parlamentară economie urmează să verifice dosarele candidaților în termen de cinci zile și să admită numai candidații care au depus dosarele cu informația completă.

Comisia se va convoca în ședință la 1 februarie pentru a examina eligibilitatea candidaților. După audierea candidaților, Comisia va selecta persoana care a acumulat punctajul de evaluare cel mai înalt și o va propune președintelui Parlamentului, spre a fi numită în funcție.

Concursul pentru suplinirea funcției de director al Consiliului de administrație al ANRE a fost anunțat pe 21 decembrie 2016.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав