X 
Transnistria stiri: 1403
Preşedintele stiri: 4062

Versiunea omorului lui B. Berezovski capătă noi confirmări

31 mar. 2013,, 11:44   Externe
20468 0

Фото: ziaruldeiasi.ro

Omul de afaceri Boris Berezovski, în toamna anului 2012 a comandat lichidarea activelor cîtorva fonduri controlate de el, tranzacție în urma căreia acesta urma să obțină pe conturi circa 200 de milioane de Lire Sterline (circa 300 milioane dolari), informează cotidianul britanic The Sunday Times, cu trimitere la materialele anchetei și a corespondenței juridice.

Compania investițională Salford Capital Partners, care controla 3 fonduri offshore ale lui Boris Berezovski trebuia să vîndă activele începînd cu „luna octombrie 2012– martie 2013”, potrivit cotidianului. Însuși B. Berezovski urma să primească 200 de milioane de Lire Sterline.

Amintim cămoartea oligarhului rus este asociată cu situația financiară dezastruoasă în care s-a pomenit după ce a pierdut la Înalta Curte din Londra procesul împotriva lui Roman Abramovici.Vestea că Boris Berezovski la scurt timp înainte de moartea sa aștepta să primească o sumă importantă de bani face ca versiunea unui omor la comandă să devină din ce în ce mai credibilă. Publicația britanică constată că prietenii magnatului decedat cred că acum există mai multe motive pentru a considera verosimilă versiunea omorului lui Boris Berezovski.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?