X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Doi tineri cu 7450 pachete de țigări, reținuți cu focuri de armă la frontieră

28 mar. 2013,, 16:32   Societate
2459 0
Foto : border.gov.md
După ce ieri, la Cuhnești, au reținut o căruță cu 2625 pachete de țigări, polițiștii de frontieră au reținut la granița moldo-română încă un lot de 7450 de pachete de țigări, care urmau să ajungă ilicit pe piața Uniunii Europene. De această dată, incidentul a avut loc între localităţile Leuşeni și Ghermăneşti, iar reținerea infractorilor nu s-a trecut fără focuri de armă, relatează NOI.md.

Inspectorii de frontieră, aflaţi în misiune de supraveghere a hotarului, au observat cîteva persoane care transportau spre Prut cîteva colete voluminoase. Observînd oamenii legii, aceștia au abandonat coletele, fugind în direcţii diferite. Inspectorii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, fiind trase patru focuri de avertisment în plan vertical.

În cele din urmă, doi dintre bărbați au fost reținuți. Aceștia s-au dovedit a fi locuitori ai satului Boghiceni, raionul Hînceşti, ambii de 21 ani. Totodată, în urma cercetării sectorului, angajaţii poliţiei de frontieră au descoperit două pompe, o barcă de cauciuc cu vîsle şi 6 colete cu 7450 de pachete de ţigări „Winston”, estimate la 96,8 mii lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?