X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Căruță cu 2625 pachete de țigări, descoperită pe malul Prutului

27 mar. 2013,, 11:26   Societate
5751 2
Foto : border.gov.md
Inspectorii Sectorului poliţiei de frontieră Cuhneşti au reţinut în zona verde trei bărbaţi în timp ce cercetau împrejurimile pentru a transporta un lot de ţigări peste rîul Prut. Sub protecția nopții, aceștia s-au apropiat de frontiera moldo-română cu o căruță cu 2625 de pachete de țigări „Ritm” și „Plugarul”, relatează NOI.md.

Inspectorii poliției de frontieră aflați în misiune de supraveghere şi control au observat mai întîi urmele lăsate pe zăpadă de căruță și cai, care duceau spre linia de frontieră.

Astfel, la circa 30 de metri de malul rîului Prut, poliţiştii de frontieră au depistat o persoană aflată în căruţa în care sub strujeni, erau ascunse trei colete ambalate în polietilenă şi o bobină de aţă de nailon. Nu departe au fost reţinuţi și ceilalți doi bărbaţi.

Bărbații s-au prezentat drept locuitori ai raioanelor Hînceşti şi Rîşcani, cu vîrste între 22 şi 30 ani. Aceștia, împreună cu atelajul şi coletele descoperite, au fost duși la sediul Sectorului poliţiei de frontieră Cuhneşti în vederea efectuării investigațiilor de rigoare și luării măsurilor legale ce se impun.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?