X 
Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4068

Meciul Ucraina-Moldova ar putea fi amînat din cauza ninsorii puternice

26 mar. 2013,, 16:09   Sport
2769 0
Foto : rambler.ru
Marţi, 26 martie, la Odesa urmează să se desfăşoare meciul din cadrul preliminariilor CM-2014 dintre naţionalele Ucrainei şi Moldovei.

Însă, din cauza ciclonului mediteranean, vremea proastă ar putea împiedica desfăşurarea partidei. În centrul şi sudul Moldovei vor fi condiţii meteo complicate, cu vînt puternic şi precipitaţii intense (preponderent în sud). Astfel, microbiştii moldoveni care doresc să plece la Odesa trebuie să ţină cont de aceste aspecte, relatează “Novîi Reghion”.

Ciclonul se îndreaptă spre Moldova şi Ucraina din România, unde, din cauza vremii nefavorabile, a fost introdus cod portocaliu. În sudul României şi în Bucureşti, local, vor fi înregistrate ninsori puternice şi viscol, viteza vîntului va depăşi 70 km/oră.

În zona de acţiune a ciclonului vor fi şi regiunile din sudul Ucrainei. Sinopticienii prognozează la ora disputării meciului Ucraina-Moldova o înrăutăţire a vremii.

În Ucraina, la fel ca în Moldova, în ultimele zile se înregistrează condiţii meteo considerate ca fiind anormale. În regiune au căzut ninsori puternice, iar local, vîntul puternic a smuls acoperişul de pe case, a doborît copaci şi turnuri de pompare a apei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?