Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4058

Casa Dior, acuzata de rasism

25 mar. 2013,, 09:33   Showbiz
3111 0
Foto : trendy-m.net
Casa de moda Dior a fost acuzata de "rasism pe podiumul de moda" de catre un director de casting, pentru ca, in cel mai recent show de moda prezentat la Paris, nu a avut niciun model de culoare, informeaza Daily Mail, potrivit Mediafax.

Astfel, daca pana recent, prezentarile de moda ale casei Dior se remarcau si prin multiculturalitatea si diversitatea modelelor, se pare ca in ultimele prezentari avem de-a face cu o schimbare de optica si toate modelele sînt "foarte germanice".

In acest context, James Scully, care se ocupa cu selectia modelelor pentru Tom Ford, Jason Wu, Derek Lam, Stella McCartney, Lanvin si Carolina Herrera, l-a acuzat pe Raf Simons, directorul de creatie al casei Dior, ca a transmis prin aceasta atitudine un mesaj similar cu cel al predecesorului sau John Galliano, concediat de la Dior in februarie 2011, dupa ce a facut o serie de afirmatii cu caracter rasist intr-o cafenea din Paris.

"Castingul de la Dior a fost atat de «alb» incat mi se pare ca a fost deliberat. Am urmarit acel show de moda si m-a plictisit - aproape ca nu m-am putut concentra asupra hainelor din cauza modelelor", a declarat James Scully pentru BuzzFeed.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?