Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Primul meci fără goluri la EURO 2024

22 iun. 00:08   Sport
2017 0

Franța și Țările de Jos au încheiat la egalitate derby-ul zilei de la Campionatul European din Germania.

Partida care s-a jucat la Leipzig s-a terminat cu scorul de 0-0. Este primul meci de la EURO 2024 care s-a încheiat fără goluri.

Cele două reprezentative s-au întrecut în ocazii încă de la începutul partidei. Chiar în minutul 1, batavul Jeremie Frimpong a șutat din marginea careului, însă balonul a fost respins de Maignan.

Francezii au replicat prin Antoine Griezmann, care a șutat puternic din afara careului, dar Verbruggen a fost la post și a respins peste poartă. Mai tîrziu, și Marcus Thuram a ratat o ocazie de a înscrie. Același atacant a mai irosit o șansă de a marca și în repriza secundă, cînd a driblat un adversar și a șutat spre poartă de la marginea careului, însă puțin pe lîngă poarta apărată de Verbruggen.

Reprezentativa Țărilor de Jos a reușit să marcheze în minutul 70 prin Xavi Simons, însă golul a fost anulat pentru că Dumfries, aflat în poziție de ofsaid, l-a influențat pe portarul Mike Maignan.


După două etape, reprezentativa Franței și cea a Țărilor de Jos au cîte 4 puncte acumulate. "Cocoșii galici" și "batavii" vor juca următoarele meciuri la EURO 2024 cu Polonia și respectiv Austria, în data de 25 iunie.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?