S60/V60 Polestar în topul 10 cele mai bune motoare în a. 2017 conform versiunii WardsAuto

S60/V60 Polestar în topul 10 cele mai bune motoare în a. 2017 conform versiunii WardsAuto
Motorul de  367 c.p., cu care sunt dotate noile   VolvoS60 și V60 Polestar, este unul dintre cele mai puternice motoare cu patru cilindri din lume.  El a obținut premiul notoriu  WardsAuto – «10 cele mai bune motoare în  a.2017 ».
 
«Cu puțin timp în urmă  noul motor, capabil să dezvolte  100 c.p. la un litru de volum era considerat un mare succes. . Astăzi  Polestar și Volvo au depășit  acești parametri , și au obținut indicele de   184 c.p. la un litru de volum cu motorul de doi litri, în patru cilindri și puterea de 367 c.p.*, cu care este dotat  V60 Polestar. Dintre participanții la concursul nostru nimeni nu a reușit această performanță  », - au scris în raportul lor membrii juriului, redactorii de la    WardsAuto.
 
În lupta pentru victorie Polestar a trebuit să depășească  40 de alte motoare și modele de automobile, inclusiv   BMW M2, Jaguar XE și Porsche 718 Cayman.
 
«Noi am dorit să  îmbunătățim dinamica de performanță și de conducere a noului motor, reducând în paralel consumul de combustibil și emanările nocive, - spune NielsMöller, director de producere Polestar. – Grație eforturilor sporite ale companiei noastre,  și tehnologiilor avansate, în baza cărora  a și fost creată familia motoarelor  VolvoDrive-E, noi am atins scopul propus.  Acest motor este  apogeul elaborărilor noastre,  începute încă în a. 2009, când  a demarat programul  optimizării motoarelor.  Suntem foarte mândri de aprecierea juriului   WardsAuto, care confirmă  corectirudinea filozofiei alese de noi».
 
 În cazul modelelor  Volvo S60 și V60 Polestar sunt utilizate tehnologiile implementate în cazul  motorului automobilului de curse  S60 Polestar WTCC, la volanul căruia Thed Björk a câștigat de curând  o etapă pe autodromul internațional din Shanghai. Aceste modele sunt oferite în   47 de țări ale lumii**. Informații mai detaliate găsiți pe site-ul  cars.polestar.com
 
Redactorii  WardsAuto au testat cele 40 de automobile, participante la cursă,  pe drumurile publice.  Testările au avut loc pe parcursul  ultimilor luni în condițiile unei circulații obișnuite. 
 
Rezultatul final include așa parametri, ca puterea, economia de combustibil,  nivelul de zgomot și aplicarea tehnologiilor avansate.    WardsAuto desfășoară acest concurs  al 23-lea an.
 
Rezultatele detaliate ale concursului le găsiși pe site-ul : wardsauto.com
 
-------------------
 
* 367 c.p. conform standardului DIN fac echivalentul a 362 c.p. conform standardului SAE
 

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load