Transnistria stiri: 1403
Preşedintele stiri: 4062

Chirtoacă сere demisia pretorului interimar Petru Budurin

18 mar. 2013,, 12:35   Politică
2929 0
Foto : noi.md
„Scrie cerere şi pleacă de bunăvoie”, este îndemnul primarului general al Chişinăului, Dorin Chirtoacă către pretorul interimar al sectorului Centru, Petru Budurin.

Edilul s-a supărat azi pe Budurin din motiv că acesta a eliberat autorizaţie unor comercianţi să-şi amplaseze tarabe pe strada Tighina intersecţie cu Mitropolitul Varlaam, în preajma Pieţei Centrale.

„Ce-s cu tarabele respective domnule Budurin?”

„Tradiţional, înainte de Paşti, sînt autorizate aceste tarabe, de unde trecătorii pot să-şi procure haine şi alte lucruri”, a răspuns Budurin.

Răspunsul l-a scos din sărite pe Chirtoacă. „Paştele e pe 5 aprilie?”, a întrebat Chirtoacă. „Nu e pe 5 mai”, a răspuns Budurin.

„Ce-i cu prostia asta? Spuneţi-mi, ce pregătire de Paşti poate fi în mijlocul lui martie şi ce au hainele cu Paştele?”, a spus Chirtoacă pe un ton ridicat.

La rîndul său, Budurin a spus că nu a parvenit nici o plîngere la Pretură de la oameni, care să-şi arate nemulţumirea. Atunci Chirtoacă i-a arătat o listă cu semnături, care potrivit lui sînt a unor comercianţi din Piaţa Centrală, nemulţumiţi de acele mese.

„Ei sînt nemulţumiţi că oamenii nu intră în piaţă, da cumpără de la tarabe. Da oamenii îşi aleg singuri, de unde să cumpere”, a spus Budurin.

„I-ai luat pe toţi şi ţi i-ai adus în faţa Preturii Centru că să stai cu dînşii pînă la Paşte. Nu vi-i ruşine să spuneţi aici poveşti. Scrie cerere şi pleacă de bunăvoie, dacă nu, prin comisia de disciplină vei fi dat afară şi dumneata, şi mai sînt cîţiva”, i-a spus Chirtoaca pretorului sectorului Centru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?