Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4059

Doi spărgători de locuințe din capitală, reținuți cu focuri de armă. VIDEO

18 mar. 2013,, 12:22   Societate
3174 0
Foto : hotnews.md
Doi locuitori ai capitalei, de 32 și 37 de ani, anterior judecați, au fost reținuți de oamenii legii în flagrant, imediat după ce au pătruns într-o locuinţă din sectorul Buiucani. Polițiştii dispun de probe necesare pentru a demonstra vinovăţia acestora în săvîrşirea a peste șapte pătrunderi în locuinţe, care au adus prejudicii materiale de aproape o sută de mii de lei. Cei doi erau înarmați și predispuși să opună rezistență, de aceea poliţiştii au fost nevoiţi să aplice armele din dotare, relatează NOI.md.

Bănuiţii intrau în apartamente prin potrivirea cheilor, pe parcursul zilei cînd proprietarii nu erau acasă. În urma percheziţiilor efectuate în automobilul cu care se deplasau făptașii, au fost depistate şi ridicate mai multe lucruri furate, precum şi un pistol de model „Waltro”. Totodată, de la domiciliile acestora au fost ridicate telefoane mobile, articole din aur, mănuşi, portmonee, un aparat foto, trei calculatoare şi alte bunuri materiale.

Bănuiţii au fost reţinuţi pentru 72 de ore şi sînt cercetaţi penal pentru furt. Dacă vor fi găsiți vinovați, cei doi riscă o pedeapsă cu privare de libertate pe un termen de la cinci pînă la zece ani de închisoare.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?