X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

Filmul "The Great Gatsby" va deschide Festivalul de Film de la Cannes

13 mar. 2013,, 08:30   Showbiz
3170 0
Foto : glamour.ru
Deschiderea celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes va avea loc la 15 mai cu premiera filmului regizorului australian Baz Luhrmann "The Great Gatsby" ("Marele Gatsby"), care este în afara concursului, comunică site-ul oficial al Festivalului Internațional de Film de la Cannes.

Pelicula va fi prezentată telespectatorilor în format stereoscopic. Acesta va fi cel de-al doilea caz din istoria festivalului.

Pentru prezentarea filmului "Marele Gatsby" se preconizează să sosească pe Coasta de Azur: Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Tobey Maguire, Joel Edgerton, legenda Bollywood-ului Amitabh Bachchan şi rapper-ul Jay-Z.

Baz Luhrmann a fost celebrat de două ori pînă acum la Cannes: în anul 1992 el a primit premiul programului „Un Certain Regard" pentru musicalul "Strictly ballroom", iar în anul 1999, filmul-musical "Moulin Rouge" deja deschidea Festivalul de Film de la Cannes.

Concomitent cu premiera de la festival, filmul "The Great Gatsby" va fi lansat pe ecranele cinematografelor din Franța. Ni se promite că în Moldova filmul va apare pe marele ecrane la 16 mai.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?